м. Київ, пр-т В. Лобановського, 150-В Пн-Пт: 09:00-20:00, Сб-Нд: 10:00-16:00 Автономери по всій Україні! Партнерам
Рус Укр
ООО СпецЗнак

Офіційний

Виробник

Державних

Номерних Знаків

Корзина
Швидкий дзвiнок
Корзина

Меню

Mobile menu icon

Публічна оферта

ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ТОВАРІВ

Даний договір, адресований Споживачами, є офіційною і публічною пропозицією Продавця. Споживач, діючи з метою придбання Товару, приймає умови цього договору (далі - Договір) про наступне:

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Цей договір є договором публічної оферти (відповідно до ст.633, 641 і ст.54 Цивільного кодексу України), його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець).

1.2. У разі прийняття умов цього договору, тобто публічної оферти Продавця, Споживач стає Покупцем.

1.3. Роблячи онлайн Замовлення на сайті Продавця, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений і згоден з його умовами, а також, в разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку Продавцем своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, підписанням цього Договору, Покупець підтверджує, що він поінформований (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, не змінюючи при цьому мети обробки персональних даних. Обсяг прав Замовника, як суб'єкта персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» йому відомий і зрозумілий. Покупець не заперечує проти отримання інформації про нові послуги, акції та знижки.

2. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

Користувач – фізична особа, відвідувач Сайту, що приймає умови цього Договору і бажає розмістити Замовлення на сайті https://specznak.ua.

Покупець – Користувач, який оформив онлайн Замовлення на сайті https://specznak.ua

Продавець – ТОВ «СПЕЦЗНАК» або уповноважені комерційні представники ТОВ «СПЕЦЗНАК», акредитовані компанією, мають доступ до сайту та здійснюють управління сайтом, розміщеним в мережі Інтернет за адресою https://specznak.ua.

Інтернет-магазин – Інтернет-сайт, що належить Продавцю, розміщений в мережі Інтернет за адресою https://specznak.ua, де представлені Товари, запропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки Товарів Покупцям.

Сайтhttps://specznak.ua.

Товар – опублікований на сайті Інтернет-магазину перелік товарів, на які вказується ціна, їх назва та опис. Також товар може супроводжуватися зображенням. Товар двох типів: номерні знаки для транспортних засобів, які виготовляються за індивідуальним замовленням Покупця; додатковий Товар.

Замовлення – належним чином оформлений запит Покупця на придбання і доставку за вказаною Покупцем адресою, обраних на Сайті товарів/послуг.

Кошик — розділ на сайті, де відображається Товар, який бажає придбати Покупець.

3. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

3.1. Предметом цього Договору є надання можливості Користувачеві придбавати Товари, представлені в каталозі Інтернет-магазину https://specznak.ua.

3.2. Дана Угода поширюється на всі види Товарів і послуг, запропонованих на Сайті, допоки такі пропозиції з описом присутні в каталозі Інтернет-магазину.

4. ТОВАР І ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ КУПІВЛІ

4.1. Продавець забезпечує наявність на своєму складі Товарів, запропонованих на Сайті. Фотографії Товару можуть дещо відрізнятися від його фактичного зовнішнього вигляду, враховуючи певні особливості колірної передачі різних пристроїв, за допомогою яких проглядається Сайт. Супроводжуючі Товар опис/характеристика не претендують на вичерпну інформативність і можуть містити друкарські помилки. Оновлення інформації, представленої на Сайті, проводиться кожні 5 хвилин.

4.2. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця, останній має право виключити зазначений Товар із Замовлення / анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця шляхом надсилання відповідного електронного повідомлення на адресу або телефоном, вказаним Покупцем при формуванні онлайн замовлення, або в інший спосіб.

4.3. У разі анулювання повністю або частково передоплаченого Замовлення вартість анульованого Товару повертається Продавцем Покупцю способом, яким був оплачений Товар.

4.4. Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинили неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.

4.5. Після оформлення Замовлення на Сайті Покупцеві надається інформація про передбачувану дату доставки шляхом надсилання електронного повідомлення на адресу або за номером телефону, вказаним Покупцем при оформленні онлайн замовлення. Менеджер, який обслуговує дане Замовлення, уточнює деталі Замовлення, погоджує дату доставки, яка залежить від наявності замовлених Товарів на складі Продавця і часу, необхідного для обробки і доставки Замовлення.

4.6. Очікувана дата передачі Замовлення в Службу доставки повідомляється Покупцеві менеджером, що обслуговує Замовлення, електронною поштою або під час контрольного дзвінка Покупцеві.

4.7. Покупець обирає спосіб доставки товару:

  • самовивіз;
  • доставка кур'єром;
  • доставка післяплатою через службу доставки

5. ЦІНА І ПОРЯДОК СПЛАТИ

5.1. Ціна кожного окремого Товару визначається Продавцем і вказується на сайті Інтернет-магазину. Ціна Замовлення визначається шляхом додавання ціни всіх включених в Замовлення Товарів і ціни доставки, яка дорівнює сумі, що підлягає сплаті і вказується на сайті Інтернет-магазину при оформленні Замовлення в момент його розміщення. У разі, якщо Покупець документально не підтверджує наявність права на прийняття участі в акції і, відповідно, отримання знижки, або надані документи не відповідають встановленим вимогам чи є сумніви в достовірності наданих документів, Продавцем здійснюється перерахунок замовлення без урахування знижки.

5.2. Ціна договору дорівнює ціні Замовлення. Сума замовлення може змінюватися в залежності від ціни, кількості або номенклатури Товару.

5.3. Покупець здійснює оплату Товару згідно Замовлення. Покупець самостійно обирає один з таких способів сплати:

  • готівковий розрахунок;
  • безготівковий розрахунок.

5.4. Оплата Товару здійснюється в національній валюті України

5.5. Замовлення вважається сплаченим з моменту надходження оплати на розрахунковий рахунок Продавця або його представника. Факт оплати Замовлення свідчить про згоду Покупця з умовами цього договору

5.6. Ціна Товару, що вказана на сайті Інтернет-магазину, може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає.

5.7. У разі необхідності повернення коштів Продавцем Покупцеві, для їх повернення Покупець зобов'язаний: звернутися до Продавця із заявою, надати паспорт, документ, що підтверджує оплату, і повідомити Продавцю реквізити банківського рахунку, на який Продавець зобов'язаний перерахувати грошові кошти без банківських комісій за переказ та інших витрат, пов'язаних з поверненням грошей

6. ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ І КОШТІВ

6.1. Повернення Товару належної якості

6.1.1. Покупець має право відмовитися від замовленого додаткового Товару, в будь-який час до його одержання, а після одержання Товару - протягом 14 днів, не рахуючи дня покупки, за винятком номерних знаків для транспортних засобів, які виготовляються за індивідуальним замовленням Покупця. Повернення Товару належної якості можливе у випадку, якщо збережено його товарний вигляд, упаковка, купівельні властивості, а також за наявності документа, що підтверджує факт і умови придбання зазначеного Товару.

6.1.2. При відмові Покупця від Товару згідно із п. 6.1.1. Продавець повертає йому вартість повернутого Товару, за винятком витрат Продавця, пов'язаних з доставкою повернутого Покупцем Товару, протягом 10 днів з дати надходження повернутого Товару на склад Продавця разом із заповненою Покупцем заявою на повернення.

6.1.3. Якщо на момент звернення Покупця аналогічний товар відсутній у продажу у Продавця, Покупець має право відмовитися від виконання цієї Угоди і зажадати повернення сплаченої за вказаний Товар грошової суми. Продавець зобов'язаний повернути сплачену за повернутий товар грошову суму протягом 3 днів з дня повернення Товару

6.2. Повернення Товару неналежної якості:

6.2.1. Під товаром неналежної якості слід розуміти товар, який має явний дефект виробничого характеру. Отриманий Товар має відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну або оформлення від заявленого на Сайті опису не є ознакою неналежної якості.

6.2.2. Зовнішній вигляд Товару, а також комплектність усього Замовлення повинні бути перевірені Одержувачем в момент доставки Товару.

6.2.3. При отриманні Товару Покупець ставить свій підпис у квитанції про доставку. Після отримання Замовлення, претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду, не приймаються.

6.2.4. Вимоги про повернення сплаченої за товар грошової суми задовольняються протягом 14 днів з дня пред'явлення відповідної вимоги (Закон України №1023-ХІІ «Про захист прав користувача», 12.05.1991).

6.3. Повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості сплаченого Товару на банківську картку або готівкою.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Продавець не несе відповідальність за вибір Покупцем Товару, він лише гарантує відповідність замовлених позицій.

8. ГАРАНТІЯ ВИРОБНИКА НА НОМЕРНІ ЗНАКИ

8.1. Продавець надає гарантію на виготовлені номерні знаки. Термін гарантії, на виготовлені номерні знаки з дня продажу, становить 2 (два) роки Гарантія поширюється на якість матеріалів, з яких виготовлено виріб. Умови гарантії зазначені в гарантійному талоні, який видається Покупцю.

8.2. Гарантія поширюється тільки на вироби, які виготовлені заводом-виробником ТОВ «СПЕЦЗНАК». На лицьовій стороні виробу голограма підприємства-виробника, зі зворотнього боку штамп заводу-виробника.

8.3. Не підпадає під гарантію виріб з дефектами, що виникли внаслідок:

  • механічних пошкоджень;
  • пошкоджень в результаті ДТП;
  • пошкоджень, що виникли внаслідок монтажу або демонтажу;
  • недотримання умов експлуатації виробу: використання при температурі не нижче мінус 20 ° С і не вище плюс 65 ° С; використання при середній вологості повітря не більше 50%; чистки, миття хімічними складовими;
  • стихійних лих (блискавка, пожежа, повінь і т.д.);
  • військових і/або збройних конфліктів;
  • а також інші причини, які знаходяться поза контролем виробника.

9. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ І ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

9.1. При оформленні замовлення, Користувач надає наступну інформацію: ПІБ, номер телефону, паспортні дані або дані водійських прав, дані транспортного засобу (свідоцтво про реєстрацію ТЗ), адресу електронної пошти.

9.2. Надаючи свої персональні дані Продавцю, Відвідувач Сайту / Користувач / Покупець погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів і послуг, а також передачу персональних даних третім особам, залученим Покупцем для виконання зобов'язань перед Відвідувачем Сайту / Користувачем / Покупцем в рамках Публічної оферти.

9.3. Продавець використовує персональні дані Користувача / Покупця:

  • для оформлення замовлення Користувача на Сайті;
  • для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем /Покупцем;
  • для оцінки та аналізу роботи Сайту;
  • для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.

9.3.1. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні, повідомлення на електронну пошту і мобільний телефон Користувача /Покупця з його згоди. Користувач /Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача /Покупця про замовлення і етапи його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.

9.4. Продавець має право використовувати технологію «cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

9.5. Продавець отримує інформацію про ip-адресу Відвідувача Сайту. Дана інформація не використовується для встановлення особи відвідувача.

9.6. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

10. ДОДАТКОВІ УМОВИ

10.1. Інтернет-магазин і запропоновані сервіси можуть тимчасово частково або повністю бути недоступні в результаті проведення профілактичних чи інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.

10.2. До відносин між Користувачем /Покупцем і Продавцем застосовуються положення українського законодавства.

10.3. Сторони докладають максимум зусиль з метою усунення розбіжностей виключно шляхом переговорів. При недосягненні згоди, спір буде переданий на розгляд до судового органу, відповідно із чинним законодавством України.

10.4. У разі форс-мажорних обставин, документально підтверджених відповідними органами, сторони звільняються від виконання цього договору.

10.5. Визнання судом недійсним будь-яке положення цієї Угоди не означає недійсність інших положень.